Telefon 0722 514 404
Adresa SIBIUGaroafei, 4
E-mail firma.comenzi@gmail.com
Acordul Utilizatorului
Acesti Termeni si Conditii contureaza regulile si regulamentele de utilizare a site-ului web mediaimpact.ro

Aspectele privind confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal legate de utilizarea site-ului mediaimpact.ro sunt guvernate de Politica de confidentialitate revizuita conform cerintelor GDPR - Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, care completeaza sectiunea Termeni si Conditii.

Prin utilizarea site-ului, utilizatorul isi exprima acordul cu termenii si conditiile descrise in continuare.

Va rugam cititi cu atentie randurile urmatoare!

Date de identificare:

Nume si adresa
MEDIA IMPACT S.R.L
Adresa: Sibiu, Strada Garoafei, Nr 4

Responsabil pentru continut
MEDIA IMPACT S.R.L

Contactul dumneavoastra la MEDIA IMPACT SRL
Tel: 0722 514 404

Nr. inregistrare Registrul Comertului: J32/458/2001

Cod Unic de Inregistrare: 14114463

Data actualizarii: martie 2023

1. ELEMENTE DEFINITORII

Prin termenii utilizati in continuare intelegem: 

Vanzator - societatea comerciala MEDIA IMPACT S.R.L., avand sediul social in Sibiu, str. Garoafei, nr. 4, numar de ordine in Registrul Comertului: J32/458/2001, cod unic de inregistrare 14114463.

Cumparator – persoana fizica sau persoana juridica sau orice entitate juridica ce efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica sau persoana juridica care are sau primeste acces la Continut.

Site – domeniul mediaimpact.ro si subdomeniile acestuia.

Continut:
- toate informatiile (texte, imagini, multimedia etc) accesibile de pe Site care pot fi vizualizate, vizitate sau altfel accesate prin folosirea unui echipament electronic;
- continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau prin orice alt mijloc de comunicare disponibil;
- orice informatie transmisa prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, mentionate sau nu de catre acesta;

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin plasarea datelor de contact cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin intermediul careia Vanzatorul isi desfasoara operatiunile comerciale.

2.2. In componenta formularului de contact vor intra documentele urmatoare, enumerate in ordinea importantei:

a. Datele Cumparatorului ( Nume, Prenume, Adresa de e-mail, Numar de telefon )

b. Specificatiile Cumparatorului (daca este cazul)

c. Termeni si conditii

2.3. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata in momentul in care exista o confirmare verbala (prin telefon) sau electronica (prin e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator si se comunica acestuia timpii de executie si livrare a produselor.

In niciun moment, o comanda ce nu este confirmata de catre Vanzator nu va fi considerata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare doar in momentul in care Vanzatorul a confirmat Comanda. Confirmarea Comenzii se va face prin telefon sau prin e-mail. Termenii si conditiile generale de vanzare stau la baza Contractului incheiat.

2.4. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se realizeaza in momentul bifarii checkbox-ului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea unei Comenzii.

3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

3.1. Informatiile prezentate prin intermediul site-ului au caracter informativ. De asemenea, din motive ce tin de spatiu si de coerenta informatiei, descrierile anumitor produse/servicii pot fi incomplete, insa Vanzatorul face eforturi sa prezinte cele mai relevante informatii referitoare la acestea.

3.2. Comunicarea cu magazinul online se realizeaza prin intermediul modalitatilor mentionate in cadrul sectiunii Contact.

4. CONFIDENTIALITATE

4.1. S.C. MEDIA IMAPCT S.R.L. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul .

4.2. In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si cu cerintele (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Mai multe detali pot fi gasite in Politica de confidentialitate .

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor oferite voluntar prin completarea si trimiterea formularelor, prin completarea campurilor obligatorii, temeiul legal este reprezentat de urmatoarele articole din Legea nr. 677/2001 si din din Regulamentul (UE) 679/2016:

- „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale a operatorului” (art. 5 alin. 2 lit. (c) din Legea nr. 677/2001)

- „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului” (art. 6 alin. (1) lit. c din Regulamentul (UE) 679/2016)

- „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de incheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

4.3. Datele cu caracter personal pe care Clientul/Cumparatorul le furnizeaza sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata fiind limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate, urmarind astfel sa reducem la minimum datele colectate.

4.4. Prin citirea acestui Document, Clientul/Cumparatorul a luat la cunostinta faptul ca ii sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de acces al persoanei vizate, dreptul de retragere a consimtamantului, dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere, dreptul de a te adresa justitiei, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat”, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor

5. RETUR

5.1. Conform art. 10 din Ordonanta 130/2000, nu se pot returna produsele personalizate la cererea clientilor.

5.2. Nu se considera defect de printare diferenta de nuanta; exista posibilitaea ca pe ecranul calculatorului culoarea sa fie mai inchisa sau mai deschisa deoarece modelul de culoare utilizat de acest dispozitiv este RGB, iar pentru tipar in policromie, modelul de culoare folosit este CMYK.

5.3. Societatea MEDIA IMPACT S.R.L. are dreptul de a refuza o Comanda sau de a refuza efectuarea unei livrari ce vine din partea unui Client/Cumparator cu care a existat un litigiu anterior referitor la efectuarea unei plati anterioare.

6. MODALITATI DE LIVRARE

6.1. Livrarea produselor se face prin intermediul curieratului rapid, la adresa furnizata de client.

6.2. MEDIA IMPACT S.R.L. va face tot posibilul pentru respectarea termenelor de livrare mentionate Clientului/Cumparatorului prin e-mail sau telefonic. Totusi, nu suntem responsabili de intarzierile de livrare sau pierderile de colete ce au fost provocate de catre un tert sau determinate de o cauza imprevizibila.

In situatia in care exista nelamuriri sau precizari privind Termenii si conditiile de utilizare a Site-ului, contactati-ne prin e-mail sau telefon.

Date de contact: S.C. MEDIA IMPACT S.R.L.
Adresa: Str. Garoafei, nr. 4, Sibiu
Telefon: 0722 514 404