Telefon 0722 514 404
Adresa SIBIUGaroafei, 4
E-mail firma.comenzi@gmail.com

PANOU PUBLICITAR LED

Panouri publicitare LED - pardoseală

Cu panourile publicitare LED, poți atrage atenția clienților într-un mod inovator și memorabil. Câștigă vizibilitate maximă pentru brandul tău cu panouri publicitare de ultimă generație.

Atrage atenția clienților cu acest panou publicitar inovator și captivant, perfect pentru promovarea produselor și ofertelor tale.

Panou Publicitar LED - pardoseală

60 x 44 cm
Înălțime: 90-150cm
Panou publicitar LED de pardoseală - Creează o experiență vizuală memorabilă cu acest panou publicitar LED de pardoseală, perfect pentru a atrage atenția clienților în showroom-uri și la evenimente.

Panou Publicitar LED - pardoseală

120 x 60 cm
90 x 60 cm

Impact Vizual Puternic

Cu panourile publicitare LED de pardoseală, vei captiva imediat atenția trecătorilor și le vei transmite mesajul tău într-un mod memorabil.


Creativitate

Poți personaliza fiecare detaliu, de la dimensiune și formă până la conținutul afișat, pentru a se potrivi perfect cu viziunea ta.


Flexibilitate

Panourile publicitare permit schimbarea periodică a conținutului afișat, adaptându-se rapid preferințelor și cerințelor tale de marketing.


Durabilitate

Construite pentru a rezista la traficul intens și la condițiile ambientale variate, panourile noastre LED de pardoseală sunt robuste și fiabile.

Panouri publicitare LED - suspendate

Cu tehnologia de vârf a panourilor publicitare LED, poți captiva atenția clienților într-un mod inedit și de neuitat. Obține o vizibilitate maximă pentru brandul tău.

Panou publicitar suspendat - Atrage atenția clienților de la distanță cu acest panou publicitar modern și elegant, ideal pentru spații interioare.

Panou Publicitar LED - suspendat

70 x 50 cm
60 x 43 cm

Crește Rezonanța Publicitară

Datorită poziționării suspendate, panourile LED atrag atenția într-un mod neobișnuit și memorabil, crescând rezonanța brandului dvs.


Eficiență Energetică

Tehnologia LED este cunoscută pentru consumul redus de energie, ceea ce înseamnă costuri mai mici de funcționare pe termen lung și un impact mai mic asupra mediului înconjurător.


Diferențierea de Competiție

Prin utilizarea panourilor publicitare LED inovatoare, vei ieși în evidență față de competiție, evidențiindu-ți marca și produsele.

Panouri publicitare LED - de prezentare

Panoul publicitar de prezentare permite alegerea între un design cu vizibilitate pe o singură față sau pe ambele fețe, pentru a maximiza expunerea.

Panou publicitar expozițional pentru masă - Atrage atenția clienților la târguri și evenimente cu acest panou publicitar compact și atrăgător.

Panou Publicitar LED - de prezentare

A3 - 44 x 31 cm
A4 - 32 x 24 cm
A5 - 23 x 17 cm
Stand publicitar de masă - Oferă o prezentare impresionantă a brandului tău la orice eveniment cu acest stand publicitar de dimensiuni reduse, ideal pentru mese.

Panou Publicitar LED - de prezentare

Pătrat: 33 x 33 cm
Dreptunghi: 50 x 18 cm
.
Panouri Publicitare LED - perete

Cu tehnologia de vârf a panourilor publicitare, poți capta atenția clienților.

Panou publicitar de perete - Soluție eficientă pentru promovarea afacerii tale în spații exterioare și interioare.

Panou Publicitar LED - Perete

Dimensiuni:
A4 | A3 | A2 | A1 | A0 | 70*50cm | 90*60cm | 120*30cm | 120*60cm | 120*75
Panou publicitar pentru perete - Soluție de promovare eficientă pentru afacerea ta în spații exterioare și interioare. Design modern și atrăgător pentru vizibilitate maximă.
Panou publicitar de perete - Soluție de promovare vizuală puternică, potrivită pentru spații interioare și exterioare. Atrage atenția clienților cu un design captivant și profesional.

Panouri publicitare LED - HEXAGON

Panou publicitar LED în formă de hexagon - Soluție inovatoare de promovare a afacerii tale.

Panou Publicitar LED - HEXAGON

Hexagon - 50 x 43,5 cm

Transformă vizibilitatea afacerii tale într-o experiență captivantă și inovatoare cu panourile publicitare LED în formă de hexagon! Eliberează-ți creativitatea și distinge-te de concurență cu un design modern și atrăgător.

Completeaza formularul si te contactam in cel mai scurt timp!
icon - /uploads/s/j/3/l/j3lni6w3ifsn/img/full_0seVvr1d.png